Trgovačke vage sa štampačem

Trgovačke vage sa štampačem su odlične za prodavnice prehrambenih proizvoda, šaltere za delikatese ili bilo koji šalter na kojem osoblje ili kupci moraju izračunati cene svoje robe. Vaga sa štampačem štampa prilagođene etikete na osnovu određene stavke, količine i troškova kako biste eliminirali zbrku u cenama i ubrzali postupak naplate. Neke od ovih vaga mogu ispisati i potvrde o transakcijama.

Trgovačke vage sa štampačem sadrže digitalne kontrolne pločice na dodirnom ekranu, ove vage su jednostavne za upotrebu i mogu sačuvati desetine proizvoda u memoriju računara, tako da možete brzo pronaći bilo koji predmet koji prodajete.

Da bi se pomoglo osoblju u usluživanju kupaca ili omogućilo kupcima da sebi pomognu,  koriste se vage sa štampačem kako biste stvorili prilagođene nalepnice proizvoda za bilo koji predmet koji se proda u prehrambenoj prodavnici, prodavnici slatkiša ili pekari.

Ostale vrste vaga:

Trgovačka vaga sa integrisanim štampačem Rongta RLS-L

Otporan na vodu, vlagu, insekte. Podržava ažuriranje PLU-a na mreži. Kapacitet skladištenja do 10000 komada robe. Podrška za raspored popusta, podešavanje perioda popusta.

Trgovačka vaga sa integrisanim štampačem ETS S1

ETS je prva vaga firme Elicom sa ugradjenim štampačem nalepnica.

Trgovačka vaga sa integrisanim štampačem ETS L1

ETS je prva vaga firme Elicom sa ugradjenim štampačem nalepnica.

Šta je baždarenje?

Zakonom je propisano da sva oprema za vaganje koja se koristi u komercijalnoj primeni u kojoj se proizvod prodaje po težini mora biti potvrđena tj. baždarena, što je u Srbiji definisno zakonom o Metrologiji i podzakonskim aktima.

Ukratko to znači da je svaka vaga pojedinačno podvrgnuta strogom nizu ispitivanja kako bi se osiguralo da je dovoljno tačna i da odgovara svojoj nameni u skladu sa rešenjem o odobrenju tipa izdatim od Direkcije za mere i dragocene metale.